Kirkene i Ålesund > Volsdalen > Barnekoret > Påmelding tur Høgda
21. november 2019
  |  Logg inn

Disse sidene er ikke i bruk. Gå til http://www.kirken-aalesund.no/ for å besøke våre nåværende nettsider.

Velkommen til kortur 2016!
1. - 2 oktober.

Dette er ein sosial tur med lave skuldre. Det er plass til omlag 40 barn. Det er greit å ta med venner som ikkje har begynt i koret enda på turen, men barn som går i koret blir prioritert. Dersom det blir fullt vil vi informere om dette med det samme.

Oppmøte lørdag kl 12:00 ved Ivar Aasenhytta. På programmet står m.a. leik og moro, tur, taco, refleksløp, film. Søndag er det gudstjeneste som barna er med å lage sjølve. Det er ingen gudstjeneste i Volsdalen denne søndagen - alle vert oppfordra om å komme opp til oss. Etterpå grillar vi, rydder og reiser heim omlag kl 15:00 søndag.

Turen kostar 150,- pr barn. Vaksne gratis. Beløpet betales inn til barnekorets konto 3900 34 28 226. Merk betaling med kortur og navn på barna det betales for.

Ei tilbakemelding frå foreldra på planleggingsmøtet var at det var viktig å få fram at det er veldig kjekt å være med - også som vaksen. Vi må ha 1 vaksen pr 3 barn. Men det er mogeleg å dele det opp slik at ein vaksen er der t.d. halve laurdagen, og så kjem ein annan og bytter.

Pakkeliste:
sovepose
laken
putevar
klesskift
inne/utesko
toalettsaker
lommelykt


Vi kjøper inn mat, drikke og snop.
Påmelding til barnekortur til Høgda 2016
Fyll ut feltene med informasjon om deg selv. De mørke feltene må fylles ut.
Fornavn:
Mellomnavn:

Etternavn:
f.dato: (dd.mm.åååå)
Adresse:

Postnr:
Poststed:
Mobil:
Tlf:
E-post:
Skriv inn E-post på nytt:
Allergier eller annet vi må vite om